JERSEY CITY, NJ, mars 15, 2021 – BlockFi , et pengeprodukt og firmaer viet til å bygge en bro mellom kryptokurver og falleferdige varer og formuesadministrasjon, introduserte denne dagen fullførelsen av sin serie D-innsamling sfærisk, som ble så snart ledet av unike selgere sammen sms låne Bain Capital Ventures, følgesvenner av DST World, Pomp Investeringer og Tiger World. $ 350 millioner sfæriske følger tre tidligere runder på totalt $ 100 M interiør de to siste årene, og innebærer deltakelse fra Susquehanna Executive Merchandise, LLLP, Bracket Capital, Paradigm, Valar Ventures, Morgan Creek Digital, Akuna Capital, PJC, Hudson River kjøp og salg, ParaFi Capital, Jump Capital, Pacific Century Neighborhood, Gaingels, Third Prime, Kenetic, CMS Holdings, Breyer Capital, The Project Collective og Castle Island Ventures.

BlockFi's sfæriske serie D verdsetter selskapet til 3 milliarder dollar og kan muliggjøre ytterligere innovasjon innen produktsuiten, øke utvidelsen til unike markeder og gi kapital til å hente anskaffelsesmuligheter. Disse aktivitetene vil i utgangspunktet løfte det mest trendy kjerneproduktet som inneholder: (i) å tjene avkastning på digitale ressurser til fantastiske kostnader; (ii) å streve etter å søke etter og selge digitale ressurser direkte på BlockFi (Bitcoin, Ethereum, Hyperlink, Litecoin, PaxG og et par stablecoins); og (iii) opprinnelige amerikanske dollarlån sikret ved prisen på digitale ressurser på plattformen. Videre er BlockFi en hovedutlåner og leverandør av alternative utførelsesprodukter og selskaper til institusjoner som tar andel i digitale aktivamarkeder.

Firmaet til sist la til et par toppledere og innførte en samtale fra detaljhandel og institusjonell investorsentrert vare og initiativer, sammen sms låne: et Bitcoin-belønningskort; BlockFi Bitcoin-troen; et OTC-kjøps- og salgsbord; og interiør de fleste forbrukerleverandører i Asia. For å starte, BlockFi-ansatte som hadde vært ansatt i mer enn ett år, gleder seg over alternativet til poselikviditet på en tildeling av deres rettferdighet ved bruk av sekundær soft-tilbud som del av denne sfæriske finansieringen.

Investorens entusiasme for serie D-sfæriske reflekterer hver bedriftens solide industri informerer om å starte som bredere overbevisning i kryptovalutaer som en aktivaklasse. Enkeltforhandlere, institusjonelle kapitalforvaltere og selskapets avdelinger for selskapene utforsker alle muligheter for å sette penger i kryptovalutaer. BlockFi, som har ledere som gleder seg over bakgrunn i alle falleferdige finans- og digitale ressurser, har en avgjørende funksjon for selgere som går inn i aktivaklassen.

“I nedgang enn seks måneder siden vi utførte serie C, antok bitcoin og masse digitale ressurser et sentralt trekk i mange selgeres porteføljer og i bredere monetære markeder. Vår overbevisning om at digitale ressurser er fremtiden for økonomi, har blitt bekreftet av klienten som ikke er egnet, som vokste 10 X Ett år-over-ett år i 2021 og har bedre enn doblet seg siden tuppen av 2020, ”erkjente Zac Prince, administrerende direktør og sms lånestifter av far til BlockFi. “Digitale ressurser vil fortsette sms låne å demokratisere finans, delta som en hekk i opposisjon til inflasjon og ekspansiv pengepolitikk, og fremme innovasjon innen monetær teknologi og tilgjengelighet til monetære produkter og selskaper.”

“Vår plan for BlockFi har hele tiden vært å legge til rette for kryptovalutaer som går mainstream, og hver dag gir ekstra bevis som er akkurat det som går ned,” la Flori Marquez, Senior Vice President of Operations and Co-Founding, til far til BlockFi. “Jeg er utrolig fornøyd sms låne hvor raskt nå vi gleder oss over unike fagfolk og varer for å tilfredsstille markedets etterspørsel, og er vred over å fortsette å legge til talent og varer innen månedene fremover.”

“Vi er i de tidlige omgangene sms låne adopsjon av detaljhandel og institusjonell krypto; ettersom etterspørselen vokser, ser vi et flott alternativ for kryptoselskaper å produsere en serie sofistikerte, skalerbare pengeprodukter og selskaper for å konsumere og styrke kundene, ”erkjente Stefan Cohen, partner i Bain Capital Ventures. “BlockFi har størknet seg som en kategorivinner bygget på fantastiske varer, et team i verdensklasse og en pris på tro og pålitelighet for selgere og låntakere. Vi kunne ikke være ekstra begeistret for å samarbeide sms låne firmaet for å fremskynde informasjonen globalt og konsumere en av de fantastiske mulighetene i vår tid for å forme økonomiens fremtid. ”

Siden serien C har BlockFi sentrert seg om å tilføre talent i verdensklasse til lederteamet, som alle strekker seg fra ærverdige pengeinstitusjoner. Blant firmaets nylige tillegg er Tony Lauro som Chief Monetary Officer (Intermex, JP Morgan Walk Commerce Solutions), Andrew Tam som Senior Vice President for Advertising and Marketing (Credit rating Karma, Condominium List, and Ares Interior most Equity), Greg Collett as Leder for Investment Merchandise (World Gold Council, Deutsche Monetary institution), Rishi Ramchandani som Director of Alternate Type for Asia (Monetary institution of the United States Merrill Lynch), og Lei Lei som Director of Institutional Sales-Staunch Money Customers (Deutsche Monetary institution) , Nomura).

Av den grunn at avvikling av 2019, har BlockFi sett på at klienten er uegnet utvikle seg fra 11, 000 til større enn 300,000 denne dagen. Månedlig til måned-inntjening overstiger $ 100, og firmaet kan nå skryte av bedre enn $ 50 milliarder i ressurser på plattformen, sms låne en 0 % tapsrate på et tidspunkt i utlånsporteføljen siden oppstarten. Firmaet har utvidet teamet sitt til over 554 folk over hele verden.

Forhandlere på et eller annet tidspunkt i bransjen gleder seg over stemmestrømmen for BlockFis oppdrag og dens funksjon i å forme fremtiden for kryptovaluta.

Anthony Pompliano ved Pomp Investments: “Zac og Flori gleder seg over en usannsynlig jobb sms låne å bygge en bransje som serverer mange hundrevis av kryptohandlere over hele verden. Disse pengeproduktene er nødvendige for å akselerere adopsjonen av bitcoin og kryptovalutaer. Etter hvert som BlockFi fortsetter å utvikle seg, er forventningen min at dette muligens kan bli en av de fantastiske selskapene innen verdensfinansiering i løpet av de kommende årene. ”

Jihan Bowes-Minute på Bracket Capital: “BlockFi gir den neste teknologien til selgere å gi meningsfull reklame for i utgangspunktet den mest asymmetriske aktivaklassen i vår teknologi. Deres langsiktige tilnærming til å bygge de beste instrumentene for dagens marked, blandet sms låne administrasjonens visjon for fremtiden, er uten sidestykke. Vi er rasende over å samarbeide sms låne Zac, Flori og teamet når de fortsetter på turen. ”

Prick Shekerdemian på The Project Collective: “Det er uvanlig å støte på den typen transformasjonsindustri sms låne den sms lånefødte evnen til i utgangspunktet å alternere evnen vi engasjerer oss i, hente penger fra og lagre monetære ressurser. Vi er stolte over å støtte BlockFi i dette neste kapittelet når de fortsetter å overføre fra styrke til styrke, og blåkopi øker deres verdensavtrykk. ”

Bobby Cho hos CMS Holdings: “ Etter å ha sett utvidelsen av BlockFis produkter og selskaper i en årrekke, er vi rasende over å ytterligere avlaste deres produkt informere turen som enhver kjøper og nå investor. ”

Ben Forman hos ParaFi Capital: “ Vi er mangeårige institusjonelle kunder av BlockFi på utlån, lån og OTC-kjøp og salg. BlockFi-teamet har hele tiden lenge gått ut av evnen til å være oppfinnsom og gjennomtenkt sms låne å strukturere kredittvurderingsvilkår. BlockFi dukker opp som en helt unik form for industri, en kryptovalutainstitusjon som bygger bro over forfalsket økonomi til blockchain-økosystemet. Vi er ekstremt vrede for å nå bli til alle kunder og selgere sammen sms låne dette sfæriske. ”

Jehan Chu ved Kenetic: “BlockFi fortsetter å tegne linjen for institusjonelle produkter og selskaper i en alder av digital økonomi, og som en av deres tidligste selgere venter vi på det andre kapitlet i historien deres når de fortsetter å tegne større på et tidspunkt i Asia. “

Matt Huang i Paradigm: “BlockFi har bygget en usannsynlig portefølje av kryptopengeprodukter og bedriftsvarer. Vi er vrede over å samarbeide sms låne dem på deres oppdrag for å avlaste mainstream-kryptovaluta. ”

Matt Walsh på Castle Island Ventures: “BlockFi er et bruddresultat som bygger viktige varer og produkter og selskaper for å muliggjøre en bedre monetær maskin på offentlige blockchain-protokoller. Vi er utrolig vrede for å fortsette vår lettelse for firmaet. ”

Peter Johnson i Jump Capital: “BlockFi er den viktigste bransjen når det gjelder å tilby ekstremt nydelige lidenskapelige kontoer til sparere og overbevisende lånevalg til kryptolånere. Vi er stolte av å investere i møte sms låne Zac, Flori og resten av det imponerende teamet på BlockFi som bruker krypto-skinner for å tegne en neste teknologiverdens monetære institusjon. ”

sms låneiekontakt for BlockFi:

Ryan Dicovitsky

Dukas Linden Public Family

[email protected]

Om BlockFi

BlockFi er en helt unik rase av økonomiske produkter og firmaer. Basert på 2017 av Zac Prince og Flori Marquez, bygger BlockFi en bro mellom kryptovalutaer og falleferdig vare- og formuesadministrasjonsvare for å komme til den generelle digitale aktiva økosystem for individuelle og institusjonelle selgere. BlockFis plattform klarer bedre enn $ 50 i ressurser og har generert mye av millioner i lidenskap for kunder. Firmaet, sms låne hovedkontor i Contemporary Jersey sms låne kontorer over hele verden, fortsetter å tegne større tilstedeværelse i USA og internasjonalt.

Ingenting inneholdt i denne kunngjøringen skal mildtolkes som en oppfordring til et forslag om å konsumere eller gi, eller råd, for å oppnå eller hente ut sikkerhet, handelsvare, investering eller å konsumere i eventuelle belastninger av transaksjoner. Kunnskapen som er gitt i denne kunngjøringen er nå ikke lenger ment for distribusjon til eller bruk av noen person eller enhet i noen jurisdiksjon eller land som etablerer en slik distribusjon eller bruk, kan muligens være i motsetning til forskrifter eller forskrifter. Denne kunngjøringen er nå ikke lenger rettet mot noen enkeltpersoner i noen jurisdiksjon for å fastslå at kunngjøringen eller tilgjengeligheten av kunngjøringen er ulovlig, på grunnlag av den enkeltes nasjonalitet, plan eller i alle andre tilfeller.

Verken BlockFi eller noen av dets tilknyttede selskaper eller representanter gir lovlig, skattemessig eller regnskapsrådgivning. Du bør forsiktig søke i råd fra dine lovlige og / eller skatterådgivere tidligere enn å ta noen monetære valg.

Digital valuta er nå ikke lenger lovlig myk, støttes nå ikke lenger av myndighetene, og krypto lidenskapskontoer er nå ikke lenger underlagt FDIC- eller SIPC-beskyttelse. Lær ekstra på BlockFi.com .

BlockFi Lending LLC NMLS ID # 1737520 | BlockFi kjøp og salg av LLC NMLS ID # 1873137

Avslutt så en vei på

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *