BlockFi og CMT Digital kunngjorde i disse dager at firmaene har ryddet den aller første blokkalternativet for Ethereum-futures på Chicago Mercantile Alternate (CME), tilrettelagt av ED&F Man Capital Markets Inc.

CMT Digital er en sjef innen kjøp og salg av kryptovaluta og foretakskapital, og BlockFi tilbyr den førsteklasses institusjonelle utlånsdisken innen trekningen av digitale eiendeler. BlockFi har også et økende tilbud på OTC-kjøp og -salg, som inneholder samlet finansiering for å imøtekomme ønsker fra institusjonelle lånere.

Begge selskapene er rasende over å delta i det åpne av CMEs Ethereum futures-produkt. Futurekontrakter tillater institusjoner å skaffe seg adgang til en aktivaklasse i et regulert, sentralt ryddet oppsett og bleknet av institusjoner for både retningsbestemt publisitets- og arbitrage-programmer.

CME tilbyr også bitcoin-futures, noe som ville bli aktivt handlet sms låne bedre enn 2 milliarder dollar i start nysgjerrighet, slik at fussete firmaer kan danne kryptopublisitet via et regulert produkt. Futures er også standard for basisarbitrage, som lar markedsdeltakere presentere eller samle kunstig finansiering. BlockFi er en av de ledende OTC-pultene for arbitrageurs som kjøper og selger trekningsbenet for slike transaksjoner, sms låne de mest effektive utlånsrentene i klassen.

“Vi forbedrer kontinuerlig kjøpet vårt og selge infrastruktur for å imøtekomme ønskene til det institusjonelle nabolaget, ”erkjente Yevgeniy Feldman, visepresident for institusjonelle selskaper og produkter i BlockFi. “Blokkhandel er en avgjørende tildeling av det rufsete futuresøkosystemet, ettersom de lar deltakerne få tilgang til likviditet snappy og effektivt, sms låne klare priser levert av et OTC-skrivebord, sammenlignbart sms låne BlockFi.”

Endelig like mye som dette punktet den

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *