Som en del av vår forpliktelse til å tilby en solid stopp-til-stopp-tur for kryptohandlere, er vi veldig glade for å hevde at BlockFi nå hjelper Chainlink (LINK) og Binance USD (BUSD ) i kvalifiserte markeder.

I tillegg til muligheten til å drive sammensatt hobby i krypto på hver av disse valutaene i BlockFi Passion Memoir (BIA), kan du perchance perchance well perchance nå bosetter seg på, markedsfører og alternerer disse nye valutaene til hvilken som helst valuta som for øyeblikket er tilgjengelig på vår shopping- og salgsplattform, som involverer Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Paxos Gold (PAXG), Paxos Usual (PAX), Gemini buck (GUSD) og USD Coin (USDC).

Bekreft diagrammet nedenfor for å være vitne til de stumme kryptohobbykostnadene du kan perchance perchance well perchance operere på hver kryptovaluta gjennom BIA:

Vi er rasende slik at du kan legge til sterkere for Chainlink (LINK), en moderne kryptokurrency som bygger bro mellom klare kontrakter og eksterne poster, slik at klare kontrakter kan fungere sammen sms låne ressurser utenfor kjeden, for eksempel arkivfeeder eller netto APIer, på en desentralisert måte. LINK, opprinnelig konstruert på eterumsamfunnet, men jobber nå sms låne forskjellige blockchain-nettverk, har en markedsverdi på $ 10. 96 milliarder , noe som gjør den til en av de største kontantene etter markedsverdi .

BUSD er utstedt av Binance og utnytter hovedbokseffektiviteten til blockchain-evner, mens det hevdes verdt å uttale attributter til mote fiat-valutaer. BUSD er en stablet mynt sms låne ryggstøtte som er utstedt som ERC – 64 tokens på etherum blockchain-samfunnet.

Stablecoins beundrer BUSD spiller en stadig viktigere rolle i å tjene til andre folks sirkulasjonsfond og konsumere prisbeløp for blockchain, og legge til rette for at verden får tilgang til hovedmarkedene, og gir nye muligheter for å bekrefte at mange kjøpmenn ikke lenger ville være i et tog for å få adgang til.

“Vi er rasende over å utvide disse nye valutaer på plattformen vår og fortsette å tilby våre kunder moderne kryptomuligheter, ”erkjente Zac Prince, administrerende direktør og grunnlegger av BlockFi. “Økt adopsjon av hotteste kryptokurver fordeler kundene våre og fremmer kryptos tilstedeværelse på verdensscenen.”

Tillegget til disse nye kryptokurvene fremmer BlockFis oppdrag. å lære et mye bredere utvalg av leverandører og produkter og gjøre sterkere for kundene våre, mens vi gir en retning til økonomisk empowerment på verdensbasis.

Selv om du tilfeldigvis kan gå over gang, har du bare spørsmål om støttede valutaer på BlockFi, vennligst send inn en sterkere oppdagelse HER .

Handelskvalifikasjoner er avhengig av geografiske og regulatoriske begrensninger.

Ansvarsfraskrivelse: Ingenting inneholdt i denne kunngjøringen kan perchance perchance bare mute tolkes som en forespørsel om et forslag om å engasjere eller tilby, eller råd, for å produsere eller fjerne enhver sikkerhet, handelsvare, investering eller å slå seg til ro i en annen transaksjon. Tipsene i denne kunngjøringen er ikke lenger ment for distribusjon til eller konsumere av en bestemt person eller enhet i en hvilken som helst jurisdiksjon eller nasjon der slik distribusjon eller konsum kan være i strid sms låne lov eller forskrift. Denne kunngjøringen er ikke lenger rettet mot en bestemt person i noen jurisdiksjon der nyhetsbrevet eller tilgjengeligheten av kunngjøringen er ulovlig, på grunnlag av den bestemte personens nasjonalitet, karakteristikk eller i noe annet tilfelle.

Verken BlockFi eller noen av dets sms lånearbeidere eller representanter gir praktiske, skattemessige eller regnskapsråd . Det er utvilsomt at du vil slå deg godt inn, men bare ta kontakt sms låne dine fantastiske og / eller skatterådgivere før du tar noen økonomiske beslutninger.

Digital valuta er ikke lenger storslått, er ikke lenger støttet av myndighetene, og kryptohobbykontoer er ikke lenger miljø for FDIC eller SIPC-beskyttelse. For mer informasjon, vennligst vitne til BlockFi Vilkår for leverandør .

Endelig oppdatert

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *