Vi er rasende over å fortelle at Lei Lei har sluttet seg til BlockFi som direktør for Presise Money Potentialities, Institutional Sales to dyvet endowments, pensjonskasser, kapitalforvaltere, forsikringsselskaper, bedriftsenheter og suverene formuer midler. Fru Lei vil sannsynligvis være skyld i den utvidede BlockFis institusjonelle plattform, som betjener institusjonelle kunders nye handels-, finansierings- og teknikkbehov.

Fru. Lei slutter seg til BlockFi etter å ha tilbrakt 13 år i Deutsche Bank og Nomura i institusjonell salgskapasitet, og jobbet sms låne sfæreens største statlige fond, pensjoner, forsikringsbeskyttelsesselskaper og sentralbanker . Fru Lei har også erfaring sms låne å fremme beklagelige ressurser i et mangfold av makroprodukter, inkludert lidenskapsavgifter, repo, derivater og valg i hver G 13 og stigende markeder . Hun startet sin bankyrke i kredittstruktureringspersonalet i Deutsche Bank, og den mest upartiske upartiske har nylig blitt skylden for å ha konstruert en tøff serviceinstitusjonell plattform for en oppnåelig gjeldsfinech.

“Vi er rasende over at Lei er halvparten av BlockFi, ettersom vi fortsetter å utvide oss til unike markeder og fokusnivå på ønsket fra trofaste pengeshandlere som vil tildele kapital til det digitale aktivaområdet over en utvalg av løsninger, fra ren retningsbestemt til arbitrage, ”erkjente David Olsson, verdenssjef for institusjonell distribusjon i BlockFi. “Hennes velprøvde ledelse og erfaring vil tillate oss å fortsette vår vekst av tjenester og produkter nydelig når institusjonelle kunder søker for å produsere reklame for digitale ressurser.”

“Etter hvert som institusjonelle kunder øker appetitten på kryptovalutaer, vil selskaper som ønsker BlockFi overdrevne for å koble lysløsninger til denne spennende økende aktivaklassen,” la fru Lei til. “Jeg er rasende over at lette institusjoner navigerer inn i det digitale aktivaområdet sms låne BlockFis markedsledende plattform,” erkjente Lei.

Fru. Lei er i utgangspunktet basert helt i New York og har en B.S. i økonomi og administrasjon fra Massachusetts Institute of Expertise, og en MBA fra Harvard Substitute College.

BlockFi fortsetter å forlenge og er riktig posisjonert for å tilby løsninger for digitale eiendelshandlere, inkludert krypt. Lær mer på https://blockfi.com/institutions .

Ingenting i denne kunngjøringen må tolkes som en anmodning om et forslag om å foretrekke eller tilby, eller råd, om å produsere eller utsette sikkerhet, varer, investering eller vurdering i en hvilken som helst assosiert transaksjon. Retningslinjene i denne kunngjøringen er ikke lenger ment for distribusjon til, eller utøvelse av, noen eller enheter i noen jurisdiksjon eller nasjon der slik distribusjon eller utøvelse ville være i motsetning til regulering eller regulering. Denne kunngjøringen er ikke lenger lenger rettet mot noen i noen jurisdiksjon der e-nyhetsbrevet eller tilgjengeligheten av kunngjøringen er i strid sms låne loven, på grunnlag av personens nasjonalitet, sylteagurk eller på annen måte.

Verken BlockFi eller noen av dets venner eller representanter gir presise råd, skatt eller regnskapsråd. Du bør søke råd av nøyaktig art og / eller skatterådgivere tidligere enn å foreta økonomiske valg.

Digital valuta er ikke lenger noe mer presis, avslappet, støttes ikke lenger av sjefen, og crypto passion-kontoer er ikke lenger område for FDIC eller SIPC beskyttelse. Lær mer på BlockFi.com .

BlockFi Lending LLC NMLS ID # 1737520 | BlockFi kjøp og salg av LLC NMLS ID # 1873137

Endelig like mye som dette nivået på

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *