Hos BlockFi er ansvaret for å beskytte våre potensialer, våre ansatte og våre programmer innebygd i vårt DNA. Av oss tror BlockFi som følge av å håndtere tilfeldigheter og sikkerhet ikke er hensiktsmessig en ettertanke – det er vår standard fungerende mannequin og grunnstenen til vår kultur.

La oss ta en trygg titt på de mange trinnene vi har tatt for å holde tilbake eiendeler, data og personlige data stabile fra trusler mot evner.

Vi er lisensiert og regulert

BlockFi er en av de få detaljhandel-målrettede kryptorente-inntjeningsplattformene som også er hjemmehørende og regulert i USA, institusjonelt støttet og ikke trygt et verktøytegn. Det er uunnværlig – vi spiller etter retningslinjene, inntektene til selskapet vårt og potensialene våre. Mens du vil kjøpe for å lære mer om hvor og hvilken konstruksjon vi har lisens, kan du ta en titt på Lisenser og opplysninger .

Vår utlån Epic snakker for seg selv

Når det gjelder utlån, har vi levert ytelse på toppnivå, sjelefred og en faktisk mest innbydende notefil for potensialer siden vi startet notatet i januar 2018. Det er en av grunnene til at vi har fått støtte fra finansieringspartnere som Coinbase, Valar, Susquehanna, Winklevoss Capital og mange flere .

Vår dyktighet til mulighetsadministrasjon for klientressurser er solid

Når potensialer sender krypto til BlockFi-fabel eller løfter ytterligere krypto i BlockFi Curiosity Fable, erstattes den digitale eiendelen sms låne plikt til å returnere det samme beløpet til den kryptoen pluss eventuell opptjent rente.

For å fortelle om å betale våre potensialer for kryptorente på måned til måned og for å møte uttaksforespørsler i tide, holder vi omtrent handlinger, inkludert (1) vedlikehold av et emne klut mengde digitale eiendeler tilgjengelig for uttak sms låne tredjeparter mye som Gemini og Fidelity; (2) å handle, som mest, SEC-regulerte aksjer og hovedsakelig CFTC-regulerte futures og (3) bruke sjansehåndtering til utlånsaksjonene i det institusjonelle markedet. Kredittfarene for disse institusjonene avbøtes av kredittvurderingssikkerhet og / eller sikkerhet (mye som penger, krypto eller andre eiendeler).

Se BlockFis sjefsmulighetssjef Rene van Kesteren skader ned vår teknikk til tilfeldighetshåndtering i videoen under :

Som erstatning for utlån til en passende virksomhet, låner vi ut til noen av motparter for å gi oss sjansen. BlockFi beholder en astronomisk mengde sikkerhet til siden slik at potensialene er i posisjon til uten sorg å ta ut midler, og sikkerheten vi låner ut blir uavbrutt omtalt som igjen hvis det er ønskelig. Vi opprettet og implementerte også en automatisk margin call gadget som en sikkerhetsmekanisme når vi distribuerer lån. Innretningen fungerer som svar på potensialets forhold mellom boliglån og verdi (LTV) .

Våre institusjonelle potensialer omfatter proprietære shopping- og salgsselskaper og hedgefond. For å få et større inntrykk av stilene til institusjoner vi samarbeider sms låne deg, kan du antagelig undersøke kryss og ta en titt på våre egenkapital selgere . Disse potensialene bruker kryptoen de låner for å oppnå shopping- og salgsmetoder og sikre andre posisjoner.

Sikring av klientregistreringsdata og ikke-offentlige rekorddata er i vårt DNA

BlockFi's Chief Security Officer Adam Healy har skissert konstruksjonen for sikkerhet i vårt selskap, og dominerende sikkerhetsinitiativer vi bruker for å holde selskapet vårt og potensialene våre stabile. Sikkerhetsprogrammet vårt utvider all konstruksjon sms låne teknikk i et par lag, sms låne en viss grad av interesse for gjennomsiktighet og proaktiv sjansehåndtering. Dette innebærer å verve vår komplette gruppe i sikkerhetsretningen, konstruere sikkerhetsaspekter i produktene våre fra begynnelsen, og øke vårt alternative engasjement for å hjelpe som en skyndsamling sms låne all konstruksjon ved hjelp av kryptoromteknikken.

BlockFi-partnere sms låne de enkleste

Vi samarbeider sms låne det ultimate innen alternativ til å presentere lommebokinfrastruktur for oss å operere på. Gemini er vår betydelige depotforvalter , og vi utfyller deres tilbud sms låne andre aspekter for å presentere ytterligere aktivadekning og redundans. Klientbesittelser håndteres sms låne en sikkerhetsdukke som krever en bestemt terskel for at ansatte som arbeider, arbeider sms låne alt fra konstruksjoner ved hjelp av teknikk fra flere team – en konstruksjon som er designet for å forhindre sammenstøt. Bidragsytere for ekstra ansatte mottar indikatorer for sensitive operasjonelle hendelser.

Vi inngår også kontrakter sms låne eksterne selskaper som har ekspertise sms låne sikkerhetstesting. Disse selskapene gjennomfører periodiske penetrasjonstester og presenterer ideer for den vedvarende forbedringen av våre sikkerhets- og operasjonsprosesser.

Vi instruerer alle ansatte, så instruerer vi dem om noen flere

Vår startretning starter lenge før ansatte bidrar sms låne sikker tilgang til BlockFi-programmer eller fasiliteter. Vi gjennomfører intensive bakgrunnssjekker og oversiktsreferanser. Som en spesiell leie må alle ansatte ha full cybersikkerhetscoaching. Dette coachingprogrammet dekker bare det å møte sensitive data, prosedyrer for rapportering av sikkerhetsbrudd, phishing-bevissthet, sikkerhetsprotokoller for anlegg, dataklassifisering og indre sikkerhetsforsikringer.

Og coachingen fortsetter mot ansattes ansettelse. I tillegg har BlockFi implementert strenge sosiale sms låneier for alle ansatte .

BlockFi krever at ansatte holder tilgangsnøkler og passord i en stabil nøkkeladministrasjonsutstyr som er designet for å forhindre tilgang fra uautoriserte brukere, begrense informasjonsnøkkeladgang av godkjente brukere, ordne nøkkelrotasjon og logge all bruk . Denne metoden forhindrer godkjente personer i å ha reproduksjon eller å få tilgang til nøkler eller passord, og muliggjør detaljert håndheving av felleskontrollkontroller.

BlockFi holder et tett lokk på Velg oppføring til

BlockFi's samfunn har en minimal tilstedeværelse på det offentlige nettet. Alle indre nettverk er av høyeste kvalitet tilgjengelig av godkjente brukere. Begrensede seksjoner eller begrensede tjenester og produkter på BlockFi-fellesskapet krever ekstra autentisering, autorisasjon og i noen tilfeller spesielt konfigurerte enheter som har blitt utsatt for ekstra sikkerhetskontroller.

Alle BlockFi-administrerte enheter (dvs. servere, bærbare datamaskiner, fellesskapsenheter, mobile enheter osv.), Sikre intensive sikkerhetskontroller for å forhindre uautorisert tilgang, begrense godkjent tilgang og beskytte i motsetning til lokale og fjerne angrep. . Disse kontrollene åpner sms låne internasjonalt kjente krav mye som CIS, ISO og NIST, sms låne ekstra herding ferdig for ytterligere å redusere angrepsflatene. Endepunkter genererer logger som blir matet til sentrale loggdatabaser der BlockFi-sikkerhetssms lånearbeidere kan oversikt og sammenligne hendelser.

Vi stjeler alle ting kryptert

BlockFi overfører data ved hjelp av stabil kryptering som involverer moderne kryptering, støttede protokoller og flerkomponentgodkjenning. Når data overføres, snapper vi null tro på det underliggende samfunnet og noterer oss ekstra autentisering, autorisasjon og kryptering på verktøynivå.

Hver gang sannsynlig blir data i hvile kryptert ved hjelp av støttede anvendte vitenskaper og distribuert på den mest stabile måten, som svar på produsentens mest praktiske praksis. Velg oppføring til alle data blir foreskrevet til ansatte bidragsytere sms låne en lyd fortjener å snappe og revidert tilsvarende. Logger blir sentralt ført, på vanlig måte gjennomgått av bidragsytere fra sikkerhetssms lånearbeidere, og gjennomgått robotisk i god tid av sikkerhetsverktøy for å etablere uregelmessigheter, korrupt tilgang eller prøvd tilgang.

Vi setter kollektivt for hvert scenario

Kryptoalternativet har et flott sjanselandskap som ikke kan adresseres tilstrekkelig sms låne eldre forsvar. Små feil, inkonsekvenser i prosesser eller organisatoriske sømmer kan gi angripere fotfeste. Det er derfor vi arbeider sms låne å holde oss langt unna disse sårbarhetene ved å starte sms låne en 0-tros-konstruksjon. Vi snapper det verste slik at vi kan forhindre at det verste oppstår. I andre setninger fokuserer alt vi oppnår på “paranoia som dekning.”

BlockFi planer for katastrofeturneringsscenarier som kanskje kan bygge opp en forstyrrelse for den rare driften av programmer eller fasiliteter. Vi holder tilbake overflødige kroppslige og tekniske evner sms låne vekt på å sikre og stabil restaurering av klientbesittelser og data. Må det advares om en sannsynlig katastrofeturnering, mye som en storm, som har overdreven sannsynlighet for å påvirke en betydelig BlockFi-situasjon, kan vi proaktivt failover-tjenester og produkter for å holde oss langt borte fra forstyrrelser.

Vi hviler ikke på laurbærene våre

Sikkerhets- og tilfeldighetslandskapet utvikler seg kontinuerlig, så vi utvikler oss fantastiske sammen sms låne det. Hos BlockFi gjør vi sanne forbedringer for å være sikre på at vi slutter raskere enn trusler og gir ekstra sikkerhet for alle potensialene våre.

Derfor har vi inngått et samarbeid sms låne Auth0 , et av verdens ledende identifikasjonsadministrasjonsselskaper, for å motta autentiseringsretningen for mer rett og stabil, og hvorfor vi fortsetter å styrke potensialene våre sms låne sikkerhetsinstrumenter fancy to-komponent autentisering og tillatelse .

Ikke nøl sms låne å gi oss en linje. Innkjøpere, partnere og leverandører kan være tause sannheten er imponert over å kontakte oss sms låne eventuelle sikkerhetsspørsmål eller hensyn på [email protected] .

Sist oppdatert

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *