Stift et offshore selskab

Hvad er et offshore-selskab og hvad er fordelene?

Hvis du overvejer at starte din egen organisation, har du måske overvejet muligheden for at etablere den som et offshore-selskab. Et offshoreselskab tilbyder fordele, som almindelige virksomheder ikke kan matche. Før du beslutter dig for, hvilken slags organisation du skal etablere, skal du lære lidt om, hvordan man starter en offshore-virksomhed til gavn for dig.

Hvad er et offshoreselskab?
Første ting først. Hvad er et offshoreselskab? På sit mest basale er en offshore-virksomhed simpelthen en organisation, der er blevet integreret uden for sit hjemland. For eksempel, hvis din virksomhed opererer i USA, kan du oprette et offshoreselskab i lande som Seychellerne, Schweiz, Panama og lignende lande, der er åbne over for udenlandske organisationer. Offshoreselskabet kan dog ikke gøre forretninger i værtslandet.

Den måde, en offshore-virksomhed fungerer på, afhænger meget af, hvor du inkorporerer. Et offshoreselskab i Panama har for eksempel alle individets juridiske rettigheder. Det ejes af en samling af aktionærer. Disse aktionærer holdes dog kun ansvarlige for det beløb, de investerer i virksomheden. Dette beskytter dem mod betydelige tab, der kan være resultatet af forretningsfejl, retssager og andre uforudsete begivenheder.